COL·LABOREM AMB LES PARRÒQUIES QUE HO DESITGEN


Obra CPCR
L'obra CPCR és una associació laïcal, fundada pel mateix P. Vallet, a Uruguai, França i Madrid, germana de la que fundés abans a Catalunya. En ella tenen els Cooperadors Parroquials de Crist Rei la funció de promotors i assessors tècnic-espirituals.

¿Una obra parroquial més?
Els membres d'aquesta Obra no volem de cap manera substituir ningú, ni sobrecarregar amb la nostra presència i acció als responsables de la pastoral parroquial. No som un moviment, no som una obra que pretengui fer el que altres ja fan. Som una simple associació laïcal d'homes que han practicat els Exercicis espirituals i volen servir a les parròquies, facilitant als feligresos la mateixa experiència espiritual, de conformitat amb el carisma i espiritualitat del nostre Fundador.

Amb un mitjà sempre actual: els Exercicis Espirituals de Sant Ignasi.
Desitjaríem ser així mateix, de conformitat amb el nostre carisma, un tènue, però eficient llaç d'unió entre les parròquies i les cases d'Exercicis espirituals, per facilitar a tots els homes de les mateixes i de qualsevol dels moviments o obres que en elles actuen un oxigenació espiritual. L'experiència personal ens diu que aquesta oxigenació es produeix meravellosament en el silenci i assossec dels Exercicis espirituals de Sant Ignasi. Aspirem, doncs, a constituir en cada parròquia un petit nucli d'homes que es entreayuden en la doble tasca de sostenir-se espiritualment i d'oferir a tots els homes l'experiència espiritual dels Exercicis ignasians.



Comentarios

Entradas populares